Het perfecte cadeau voor de man in je leven

De feestdagen komen nu wel héél dichtbij… dus, hoe geef je die man in je leven het perfecte cadeau? Cadeaus voor hem kunnen misschien wat intimiderend overkomen, maar zolang je er moeite in steekt is het goed, of je nu een mooie fles wijn geeft of tóch onderbroeken heren haalt. Maar je wil die man in je leven eens extra in het zonnetje zetten, dus laten we er toch maar even samen naar kijken!

Allemaal mensen

De mythe dat er perfecte cadeaus bestaan voor mannen en vrouwen is precies dat: een mythe. Iedereen is anders, en het perfecte cadeau voor de ene persoon is een slecht cadeau voor de ander, of het nu een man of een vrouw is. Bij alle cadeaus voor alle personen in je leven moet je één gedachte hooghouden: een cadeau is bedoeld om iemand te laten zien dat je om ze geeft. Of dit nu gebeurt door middel van een cadeau dat precies is wat ze wilden, een duurder cadeau, een cadeau dat handgemaakt is of iets waar ze zelf niet eens over nagedacht hadden maar wat wél heel goed bij ze past; dat maakt niet uit, als het maar laat zien dat je tijd en aandacht hebt gestopt in het uitzoeken en bedenken van een cadeau. Dat is wat telt. Op welke manier je dat doet maakt verder niet zoveel uit.

Wie is hij?

Dus, benader die man in je leven als mens, niet alleen als man. Ga uit van wie die persoon is. Dus, een paar vragen om je op weg te helpen: wat zijn de hobby’s van die man in je leven? Wat zijn series en films waar hij fan van is? Is het een ondernemer, of juist iemand die het liefst thuis op de bank zit? Vanuit die vragen zou je al een goede inschatting kunnen maken van wat voor cadeau iemand leuk vindt. Iemand die graag dingen onderneemt zal een bon voor een activiteit meer waarderen dan iemand die juist graag thuisblijft. Zolang je iemand dus een beetje kent komt er altijd wel een goed cadeau uit, dat is zeker.

 

Kortom, cadeaus gaan niet om de cadeaus, maar om laten zien dat je geeft om die man in je leven. Die man in je leven is blij met jouw liefde en aandacht, dat is zeker. Dus, volg je intuïtie en fijne feestdagen!

Geef een reactie