Haal je seksleven uit die vervelende sleur!

Ben je niet tevreden met je seksleven? Dan is het tijd om hier iets aan te veranderen! Seks is voor veel mensen een belangrijke behoefte. Wanneer deze behoeftes niet, of niet voldoende vervuld worden, kan dit ervoor zorgen dat je minder lekker in je vel komt te zitten. Maar hoe verbeter je je seksleven? Daarover gaan we het hebben in deze blogpost!

Het belang van goede communicatie

Communiceren is zeer belangrijk in elk soort relatie, ook over de relatie in jullie slaapkamer. Aangezien er nog een lange tijd een taboe heerste op het onderwerp seks, en het in veel gevallen ook vooral over de man ging in dit verhaal, is wat de vrouw belangrijk vindt een beetje achtergebleven. Seks draait om ieder individu. Hierbij is de ene persoon of het ene geslacht, niet belangrijker dan de ander. Tenzij je misschien van BSDM houdt en hierbij graag een specifieke rol aanneemt.

Dé methode die communiceren makkelijker maakt

Vind je het lastig om feedback te geven in de slaapkamer? Dan is het misschien handig om een bepaalde methode voor het geven van feedback toe te passen. Deze methode wordt ook wel de sandwich-methode genoemd. Dit is dus geen nieuw seksstandje dat je moet uitproberen, maar een manier waarop communiceren een stuk makkelijker gaat! De methode houdt in dat je bij het geven van je feedback aan het begin en aan het einde van je verhaal stilstaat bij iets dat goed gaat. De echte kritiek geef je dus in het midden van je verhaal. Op deze manier wordt er een figuurlijke sandwich aan feedback gevormd. Eerst iets positiefs of een compliment, dan de daadwerkelijke boodschap en dan sluit je weer af met iets wat goed gaat.

Waarom dit werkt? Je brein is namelijk zo ingesteld dat het nadruk legt op het eerste en op het laatste dat er gezegd wordt. Op deze manier zorg je er dus voor dat de feedback wel wordt gehoord, maar dat je partner er niet onzeker van wordt, omdat het te hard binnenkomt. Dit maakt communiceren een stukje makkelijker voor de mensen die het lastig vinden om een probleem aan te kaarten. Probeer zelf wat het voor jouw seksleven kan betekenen!

Voor elk probleem is er een oplossing te vinden

Gaat het communiceren jullie steeds gemakkelijker af en komen er diepere problemen aan het licht die om een goede oplossing vragen? Heb jij, of heeft je partner er bijvoorbeeld moeite mee om een erectie te krijgen? Dan kun je kijken naar een van de vele erectiemiddelen die er te vinden zijn. Je koopt ze op kamagrajellyshop.com.

Geef een reactie