Beveilig je huis met Jablotron of Ajax

Maak je je net iets te veel zorgen over de veiligheid van je woning, en wil je daar op een praktische manier iets aan doen én er een veiliger gevoel aan overhouden? Of is er net ingebroken op je kantoor, en wil je ten alle tijden voorkomen dat dit nog een keer gebeurt? Wat je redenen precies ook mogen zijn, het antwoord is nabij: een Jablotron alarminstallatie of Ajax alarm staat voor je klaar. Maar hoe werkt zo’n installatie precies? En waarom Jablotron of Ajax? Lees gauw verder. 

Innovatie 

Alarminstallaties komen in allerlei soorten en maten, maar tegenwoordig worden ook de betaalbare varianten steeds geavanceerder en hierom veiliger. De installatie kan uiteraard zo uitgebreid of zo ingetogen als jij dat wil. Er is niets te gek, dus is het zaak om te bedenken wat je zelf het meest nodig vindt. Zo is er de mogelijkheid door je hele huis of aan de gehele buitenzijde van je huis camera’s te bevestigen, zodat je alles kan zien. Ook is het mogelijk om met bewegingssensoren te werken die lichten of zelfs alarmen triggeren, en uiteraard kennen we allemaal de ‘gewone’ alarminstallatie; eentje die je, wanneer je weggaat of gaat slapen, instelt met een code en die afgaat op te veel beweging in je huis wanneer dit niet zou moeten. Zoals je al hoort zijn er honderden mogelijkheden als het gaat om alarmsystemen -en installaties. Maar welke keuze is voor jou nu het best? 

Aanraders 

De systemen van Jablotron en Ajax zijn aan te raden om een aantal redenen. Beide bedrijven zijn al jaren werkzaam in de productie en ontwikkeling van de beste alarminstallaties, en door die jarenlange ervaring zijn ze er in geslaagd systemen te ontwikkelen die steeds slimmer en geavanceerder worden, maar niet duurder. Zo kan je bij Jablotron bijvoorbeeld een systeem aanschaffen waarvan de centrale en het bedieningspaneel op verschillende plekken bevestigd kunnen worden. Zo kan het centrale control system op een veilige, verstopte plek, en kunnen inbrekers en anderen ongewensten daar niet meer zomaar bij, omdat het niet meer allemaal in hetzelfde kastje zit. Ook zijn dit soort alarminstallaties vaak modulair; je kan onderdelen combineren en zo het alarmsysteem bouwen wat jij nodig hebt en waar jouw huis behoefte aan heeft. Zo heb je misschien wel één ruimte waar je graag een camera op wil, maar wil je voor de rest alleen bewegingssensoren buiten en een alarm s’ nachts. 

 

Kortom, een alarminstallatie die helemaal bij jou past is een goed idee. Succes, en wees veilig!

Geef een reactie